COVID Radar

Met deze app verzamelen we gegevens van Nederlanders voor wetenschappelijk onderzoek naar het bestrijden van het coronavirus (COVID-19). We willen beter kunnen gaan voorspellen welke zorgbehoefte er in Nederland straks is: hoeveel corona-patiënten verwachten we waar en wanneer?
Dit is een app van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Alle gegevens worden anoniem verwerkt. De geanonimiseerde gegevens worden veilig opgeslagen in Nederland. Lees hierover meer in de disclaimer.

In Nederland testen we beperkt of mensen het coronavirus hebben. We testen iemand alleen als hij/zij symptomen heeft en tot een kwetsbare doelgroep behoort. Hierdoor weten we niet precies hoeveel mensen in Nederland besmet zijn met het virus.
Door van zoveel mogelijk mensen in Nederland gegevens te verzamelen, kunnen we onderzoeken hoeveel mensen het coronavirus hebben (gehad) en waar zij in Nederland verblijven.
Met deze gegevens proberen we de toekomstige zorgvraag te voorspellen: hoeveel coronapatiënten verwachten we waar en wanneer?
Uw bijdrage aan dit onderzoek is erg belangrijk om de behoefte aan zorg te kunnen voorspellen.

Help mee! Samen tegen het coronavirus in Nederland!

Deze app is een initiatief van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), gesteund door het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).
Installeer de app en deel regelmatig gegevens over uw fysieke gesteldheid en die van uw huisgenoten voor wetenschappelijk onderzoek. Stimuleer familie, vrienden, kennissen en collega’s om hetzelfde te doen. Samen tegen het coronavirus in Nederland!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]