Gratis anti-virus- en internetbeveiliging voor Android™-toestellen van Kaspersky Lab
Kaspersky Internet Security for Android is een GRATIS te downloaden anti-virusoplossing voor de beveiliging van je telefoons en tablets – die nog kwetsbaarder kunnen zijn dan je computer – zodat je privégegevens beschermd zijn tegen online gevaren. Onze nieuwe functie App Locker beschermt ook persoonlijke informatie tegen nieuwsgierige ogen.

Productkenmerken
► Achtergrondscan – scant op virussen, malware, spyware en trojans
► Anti-virusbescherming – blokkeert automatisch virussen en andere malware voor telefoons en tablets
► App Locker – laat je een extra toegangscode toevoegen voor het vergrendelen van je persoonlijke berichten, foto’s, etc.
► Find my phone – volgt en vindt je Android-telefoon of -tablet bij verlies of diefstal
► Anti-Diefstal – beschermt vertrouwelijke persoonlijke informatie tegen nieuwsgierige ogen
► Anti-Phishing – beveiligt je financiële gegevens tijdens het online winkelen en bankieren
► Call Blocker – neemt ongewenste oproepen en (spam)berichten op in een blacklist
► Web Filter – detecteert en blokkeert gevaarlijke links en websites tijdens het internetten

Kaspersky Internet Security for Android omvat:

★ Anti-virusbescherming
Ons anti-virusprogramma controleert met een achtergrondscan je gedownloade apps op virussen en andere malware om je kwetsbare apparaten tegen digitale dreigingen te beschermen. Na het detecteren van malware, blokkeert de beveiligingsapp op je telefoon virussen, gevaarlijke applicaties, links en bestanden.

★ App Locker
Onze appvergrendelingsfunctie beschermt je persoonlijke berichten en financiële gegevens met een extra vergrendelingscode voor geselecteerde vertrouwelijke apps en voorkomt dat de gevoelige informatie (berichten, foto’s, bestanden, etc.) op je toestel in verkeerde handen valt.*

★ Find my phone
Kaspersky Internet Security voor Android helpt je bij het opsporen van je zoekgeraakte telefoon of tablet. Je kunt op afstand een alarm op het apparaat inschakelen, je telefoon vergrendelen en opsporen, je persoonlijke informatie (berichten, foto’s en video’s) wissen en een foto maken van degene die het gestolen apparaat gebruikt.

★ Bescherming van persoonlijke gegevens en privacy
Onze oplossing helpt je privacy te beschermen en identiteitsdiefstal te voorkomen. Verberg je contacten, telefoongesprekken en sms-berichten voor nieuwsgierige ogen, bescherm vertrouwelijke informatie en controleer wat anderen kunnen zien als ze je toestel in handen zouden krijgen.*

★ Blokkering van ongewenste oproepen en berichten
Inclusief een blacklist-tool voor ongewenste oproepen, berichten en spam op Android-toestellen. Je kunt filters instellen voor inkomende oproepen en sms-berichten, ongewenste contacten aan een blacklist toevoegen en sms-advertenties en spam van niet-numerieke nummers blokkeren.

★ Blokkering van gevaarlijke websites en links tijdens het internetten
Ons krachtige anti-virusprogramma beschermt je apparaat tegen online gevaren tijdens het internetten door phishinglinks en andere gevaarlijke koppelingen te blokkeren.* Wij helpen je om vertrouwelijke financiële gegevens en je privacy te beschermen tijdens je online aankopen.

★ Ondersteuning van Android Wear voor controle van je beveiligingsstatus
Met spraakbediening kun je de functie ‘Find my phone’ activeren, een scan op virussen en andere malware uitvoeren en beveiligingsstatusupdates opvragen.

* Functionaliteit is alleen beschikbaar in de premiumversie.