Samsung heeft de Android 8.0-upgrade voor de Galaxy Note 8 uitgebracht in Nederland. Dat melden diverse tweakers in het Note 8-topic op GoT. De upgrade was internationaal al weken beschikbaar, maar Samsung brengt de software per land uit.
Het gaat om de versie voor de Note 8 zonder providersoftware, melden diverse tweakers. Het aanbieden van de software gebeurt sinds maandagochtend Nederlandse tijd. De upgrade is 1469,79MB en bevat naast de upgrade naar de nieuwe Android-versie ook enkele andere verbeteringen, zoals ondersteuning voor de aac- en ldac-codecs bij bluetoothverbindingen.
De upgrade was sinds 28 maart uit voor de varianten van T-Mobile en Ben, staat op SamMobile. Varianten voor andere providers lijkt Samsung nog niet te hebben uitgebracht. De Note 8 is na de S8 en S8+ het derde Samsung-toestel dat de upgrade naar de nieuwe Android-versie krijgt. Later moeten de Galaxy A8 2018, A3 en A5 2017 en S7-serie volgen met upgrades naar de nieuwe versie van Googles mobiele besturingssysteem.

(bron: tweakers.net)