Wie tv kijkt via Ziggo, ziet in december extra veel moois. Met veertig gratis films – en lekker veel kerstfilms – wordt het een echte feestmaand. Het gratis aanbod is in twee delen verdeeld. Gedurende de gehele maand kunnen klanten van het kabelbedrijf in totaal naar veertig films kijken. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat Ziggo tijdens de zogenaamde uitpakweken de eigen klanten of films trakteert.

In de eerste helft van december zet Ziggo voor zijn tv-klanten veertien gratis films klaar: van romantische komedies tot misdaadfilms, en met wat leuks voor jong en oud. Op 17 december wordt dit aanbod gewisseld voor vijftien andere titels, plus elf kerstfilms. Bijvoorbeeld met Forever Christmas, waarin Sophie hopeloos verliefd wordt op Will, die alle dagen van het jaar Kerstmis viert. Maar het zijn heus niet allemaal kleffe romantische films die Ziggo uitdeelt. Zo is Office Christmas Party een dolle komedie waarin Josh (Jason Bateman) van zijn baas Carol (Jennifer Aniston) de opdracht krijgt om een vlekkeloos kerstfeest te organiseren. Natuurlijk loopt dat vreselijk uit de klauwen. Voor de kinderen is er onder meer de animatiefilm Niko, waarin een rendier met hoogtevrees de Kerstman te hulp schiet.

Daarnaast geeft Ziggo deze maand ook nog vijftig procent korting op een heel aantal recente huurfilms, zoals Dolittle, The Gentlemen en De beentjes van Sint Hildegard. Met zoveel films om uit te kiezen, zit er altijd wel wat bij voor een gezellige kijkavond.

Van 1 december tot 17 december kunnen Ziggo-klanten naar de volgende films kijken: Dolittle, Huisvrouwen bestaan niet 2, Bombshell, Spike en de magische steen, The Gentlemen, The BFG, Zwaar verliefd, 100% Coco, The Grinch, A Star Is Born, De Beentjes van Sint Hildegard, Shaun het schaap: het ruimteschaap, Het grote boek van Sinterklaas Demain Tout Commence, De GVR en Legend. Vanaf 17 december volgen onder meer de films La La Land, Lion, All You Need Is Love, Hateful Eight, Zookeeper’s Wife en Paddington, naast kerstfilms als Niko 1, Forever Christmas, Office Christmas Tree, Mr. 365, De sneeuwkoningin, A Gift For The Christmas en A Christmas Tree Miracle.