Ziggo Go biedt gebruikers nu de mogelijkheid om films en series offline te bekijken, net als bij concurrerende diensten.

Bij diensten als Netflix en Videoland kan je al een tijdje films en series op je apparaat opslaan. Handig, zo kun je onderweg kijken zonder dat je databundel razendsnel op gaat. Ziggo Go biedt die functie nu ook, voor abonnees met Movies & Series (XL). Een deel van het aanbod is offline te downloaden.
Let wel: tv-uitzendingen van Ziggo Replay zijn niet offline op te slaan, het gaat hier alleen om het aanbod van Movies & Series.

30 dagen offline beschikbaar
Series die offline bewaard kunnen worden, zijn te herkennen aan een downloadlogo naast de ‘kijken’-knop. Druk erop, en de download wordt gestart. Offline opgeslagen afleveringen en films blijven 30 dagen beschikbaar, of tot ze uit het assortiment van Ziggo verdwijnen. Downloads verdwijnen twee dagen na het kijken weer vanzelf van je apparaat.
Een groot deel van het Movies & Series-aanbod is te downloaden, net als bij het Movies & Series XL-pakket. Alle series en films van HBO zijn te downloaden. Er is wel een limiet voor het aantal gekoppelde apparaten: 2 per abonnement. Bij de eerste download krijg je de vraag of je je apparaat wil koppelen, wat na een bevestiging gepiept is.
De functie is beschikbaar op zowel Android als iOS.

(bron: bright.nl)